Whatsapp fotos niet opslaan samsung s7

Ik heb sinds een paar dagen de nieuwe update op mijn Samsung Galaxy SEdge, maar als ik nu een foto probeer op te slaan van 9gag verschijnt deze foto niet in de galerij app in het 9gag album. Je kunt onderstaande onderwerpen doorzoeken om de informatie te vinden waarnaar je op zoek bent. Weet iemand hoe ik het automatisch opslaan van foto s vanuit mijn whatsapp uit kan zetten in mijn Samsung? Foto s whatsapp niet automatisch opslaan samsung smaar. In de gevallen dat je hier helemaal niet op zit te wachten kun je dit uitschakelen.


Via WhatsApp worden aardig wat fotos verzonden, maar die worden opgeslagen op mijn telefoon. Ten eerste kun je een bestand in de WhatsApp-afbeeldingen-map plaatsen met de naam.nomedia. Eerst had ik een Apple daar kon ik gemakkelijk een schuifknop gebruiken ontvangen data niet opslaan bij mijn nieuwe Samsung zoek ik me rot, en kan het niet vinden.


Voorkomen dat WhatsApp-media worden opgeslagen in de galerij van je telef.

Whatsapp fotos niet opslaan samsung s7

Wat vreemd is omdat dit voorheen wel ging. Omdat je video s wel worden opgeslagen heb je de systeeminstellingen in elk geval goed staan. WhatsApp wordt veel gebruikt voor het versturen van foto s, gif jes en video s en als deze bestanden worden opgeslagen op je telefoon. WhatsApp is standaard zo ingesteld dat afbeeldingen automatisch via je mobiele verbinding worden gedownload voor snel toegang tot je meest recente foto s. Dan kan het zo zijn dat er een fout in de laatste versie zit die ervoor zorgt dat de foto s niet langer worden opgeslagen.


Overigens zijn ze wel te vinden in mijn bestanden maar ik wil ze graag in mijn galerij app hebben. Wanneer je liever niet wil dat de foto s die je ontvangt via WhatsApp in je galerij terecht komen, kun je deze verbergen. Er zijn een paar manieren waarop je dat kunt doen.


Samsung Galaxy Note Ik weet veel, maar niet alles.

Foto s whatsapp niet automatisch opslaan samsung smaar

kan foto s en whatsapp foto s niet opslaan op sd kaart s8. Hoi, Het is niet mogelijk om het opslaan van foto s uit te schakelen op Android. WhatsApp kijkt of er een map genaamd WhatsApp Images is en als dat niet zo is maakt hij deze aan. Samsung GT-i91GALAXI : Kan je whatsapp foto s opslaan in een een apart mapje en deze evt ook beveiligen met een pin Heb het geprobeerd maar het gaat niet Enige wat wel kan is het filmpje selecteren- opslaan op filmrol het juiste mapje zoeken en de fotos en videos gewoon automatisch. Autoplay When autoplay is enable a suggested video.


Bestel daarom gauw deze unieke cadeaukaart en maak iemand blij.
Bijbaan Leeuwarden StudentJob Een bijbaan die jouw studententijd onvergetelijk maakt? Beschikbaar in Verkenner wanneer u online bent. Mocht je vanwege zo n situatie een verzoek tot wijziging willen doen, neem dan binnen week na publicatie van je rooster in OSIRIS, contact op met de studieadviseur.


Popular open source Alternatives to Imgur for Self-Hoste Web, Software as a Service (SaaS Mac, Windows and more. The Embassy of the Kingdom of the Netherlands in Australia provides services to all Dutch nationals who want to travel, live, work or do business in Australia. Website van de grootste bediendenvakbond op ArcelorMittal Gent. Dan ben je hier op de juiste pagina beland.


De colleges worden overdag, s avonds of op zaterdag gegeven, dat is afhankelijk van de opleiding.
Deze frambozen jam serveer je bijvoorbeeld op scones, met een beetje clotted cream. Deze pagina geeft een overzicht van uitzendbureaus in Groningen.


Een Pedagogisch Medewerker Kinderopvang kan echter ook bij kinderen thuis werkzaam zijn of kinderen in haar eigen huis opvangen. Een goede social media-strategie opstellen doe je zo. Er is dan sprake van een van de zogenaamde uitsluitingsgronden: U zit in detentie.


Fulltime (startersfunctie Fulltime (ervaren Tijdelijke fulltime baan). Grote of St.-Bavokerk - Sint Bavo is niets voor niets de beschermheilige van Haarlem. Het seminar zal gaan over de gevolgen van de IT-ontwikkelingen voor de opleiding tot accountant.


Hoe lang heb je recht op WW-uitkering. Hulpkracht (mv Kassamedewerker (mv Verkoper (mv) en meer op. In het bovenstaande overzicht vind je het aanbod van tijdelijk fulltime werk op dit moment.


In het najaar van 20introduceerde Apple niet n, maar twee nieuwe smarts: de i Plus en i Plus-variant onderscheidt zich met zijn inch-scherm, flinke accu en camera met optische beeldstabilisatie. Medewerker Klantenservice (mv Team Coach, Medewerker Polikliniek Neurologie en meer op). Olympia, Greece - Olympia Greece was the site of the ancient Olympic Games, which were celebrated every four years by the Greeks. Onze selectie van hotels onderweg in en rondom Lyon, Frankrijk: Balladins Lyon Nord Dardilly Chemin De Gargantua, 695Dardilly Balladins Lyon Nord Dardilly ligt vlakbij de route du Soleil.


Vergelijk prijzen en boek hotels in Lyon, Frankrijk. Voetbalcompetities en de beschikbare voorspellingen - Scometix Voetbalcompetities en de beschikbare voorspellingen Kijken naar de kansen voor alle voetbalwedstrijden in alle competities en bekertoernooien. Wij zoeken Promotors voor promotiewerk van verschillende toffe merken.


Zo worden onderdelen uit de regeling voor de transitievergoeding, de ketenregeling en de WW-premieopnieuw aangepast.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Scribbr

Ah bonus

Voorbeeld oorkonde maken